Twoje pliki
Pobierz je lub kontynuuj pracę nad nimi w innej aplikacji.
Co dzieje się z twoim plikiem
-
Przesłano przez szyfrowane połączenie
Twój plik jest wysyłany z przeglądarki na nasze serwery przez TLS z nowoczesnymi szyframi, więc nie może zostać odczytany w trakcie przesyłania.
-
Usuwane automatycznie
Pliki, które konwertujesz, są automatycznie usuwane zgodnie z harmonogramem określonym w naszej polityce prywatności. Możesz też usunąć plik samodzielnie w dowolnym momencie.
-
Brak trenowania AI na plikach
Twoje pliki nie są używane do trenowania modeli AI i pozostają twoją własnością.